Noaptea de Revelion 2024

2 cluburi-karaoke = 2 formate

Astfel de distracție nu a mai fost niciodată!

DJ Kovalenco Gennadi îți va scoate din subconștient cele mai frumoase fantezii de dans în noaptea de Revelion care urmează. Ținând cont că, piesele sale au fost difuzate de Skrillex și DJ Snake, DJ M.E.G l-a numit frate, iar el însuși a făcut "scânteie" la petrecerile Gazgolder la cel mai popular club din Moscova VK Gipsy, atunci și în gusturile noastre muzicale el va gasi punctul G.


MuzCafe Botanica

Clubbers New Year
De dispoziție este responsabil prietenul său - MC Costa Rico.

Piesele la karaoke vor putea fi comandate doar după ora 03:00, înainte de aceasta ne vom distra sub hituri pop populare, mashups cool, club house commercial, dar poate și câteva manele vom asculta. Ce va plăcea mai mult publicului nu-și poate imagina nici Columbia Pictures.

Meniul în format club: rulouri mari și gustoase, delicatese italiene, salate și mâncăruri calde la alegere.
Preț la rezervarea unei mese: 1450 lei/persoană (bucătărie, alcool și băuturi incluse). Puteți vedea mai multe despre meniu mai jos.

Prețul de intrare fără masă este de 300 lei.

MuzCafe Centru va avea o atmosferă proprie, de care este responsabil MC Vlad Codreanu!

Cei care nu-l cunosc pe Codreanu nu știu cum e să se distreze cu el până la ora 6 dimineața, dansând break dance în centrul horei, încărcați de ritmul și atmosfera oferită de el. Sute de petreceri au fost deja celebrate în muzCafe sub orchestra lui, iar petrecerea de Anul Nou care se apropie să fie socotită ca fiind o sută în plus ;)

În MuzCafe centru, puteți cânta karaoke toată noaptea, la ambele etajuri. În timp ce cânți la primul etaj, Codreanu va face dispoziție la etajul doi, iar când stelele se vor aprinde la etajul doi, Codreanu va coborî la primul etaj sub mega mixurile DJ-lor noștri.

Meniul de la primul etaj va fi în format de club, cu sushi, aperitive, salate și bucate calde la alegere. Iar la etajul doi, meniul va fi în stil banchet-restaurant, la fel cu bucate calde la alegere.


MuzCafe Centru

Karaoke New Year
MC Vlad Codreanu
X
În Centru și la Botanica:
MC vor pregăti concursuri, iar noi vom pregăti cadouri.
Fotografii vor fi prezenți! Cunoașteți și fără noi cât de bine ieșiți în reportajele lor foto :3
Ca tradiție - spectacol de foc din partea barmanilor!
Focuri de artificii grandioase alături de alte artificii pe care vom ieși să le admiră, cu 5 minute înainte de miezul nopții.
Invitație la Zeama pentru zilele următoare, dar și la Zeama Party pe 1 ianuarie.

Meniu Club
(MuzCafe Botanica și MuzCafe Centru, 1 etaj)
Meniu de banchet
(MuzCafe Centru, al 2 etaj)

Sărbătoriți Revelionul alături de noi!

Sunați și rezervați o masă cât mai curând posibil:

079 79 44 44